Troede hun var gravid: Ultralydsscanningen viste noget chokerende

09/05/2023 07:05

|

Rikki Jørgensen

Foto: Facebook
Det skulle have været en dag med masser af glæde og smil, men dagen blev pludselig forvandlet til noget helt andet, da Michelle Velez skulle tage en ultralydsscanning.

Mest læste i dag

Michelle Velez havde i forvejen to børn. Pludselig bemærkede hun forskellige symptomer og tænkte, at det kunne være et tegn på en graviditet.

Da testen var positiv, skyndte hun sig at dele den spændende og overvældende nyhed med sin mand, Alex. Han var lige så glad og begejstret, som hun var.

Den tidligere nyhedsoplæser begyndte at drømme om fremtiden og deres nye baby. Hun forestillede sig, hvordan det ville være at være gravid igen, tage ultralydsscanninger og mærke barnet bevæge sig inde i hende.

Men hun havde ingen anelse om, at en ny katastrofal nyhed snart ville overskygge dette lykkelige øjeblik.

Michelles hjerte sank, da lægens dom endelige lød i rummet. Ultralydsscanningen afslørede, at der ikke var nogen baby.

I stedet havde Michelle en såkaldt "molar graviditet", hvor en klump af unormale celler udvikler sig i maven i stedet for et foster.

Selvom det kunne behandles, var diagnosen en tung byrde at bære. Hun skulle vente mindst et år, før hun kunne prøve at blive gravid igen. Men det værste var endnu ikke sket.

Michelles læge ønskede, at hun skulle konsultere en onkolog. Denne anbefaling fik moderen til at panikke, og hun husker, at hun sagde:

"Jeg vil ikke se en onkolog. Hvorfor skal jeg se en kræftlæge?"

Desværre måtte Michelle og hendes familie håndtere yderligere uventede nyheder. Hun fik en kræftdiagnose. Kræften var startet i livmoderen og havde spredt sig til lungerne, nyrerne og leveren.

Det var en chokerende og skræmmende diagnose, som Michelle ikke havde forventet at høre. Trods alvorligheden af hendes tilstand gav lægerne hende en positiv prognose - hendes kræft var nem at behandle.

Michelle fik sin behandling og blev nøje overvåget af sine læger. Hendes mand og familie, var en stor støtte igennem sygdomsperioden. Hun fandt også støtte og trøst i at dele sin historie med andre kvinder, der kæmpede mod kræft.

Efter flere måneders behandling og regelmæssige lægebesøg fik Michelle endelig den glædelige nyhed, at hun var kræftfri. Det var en enorm lettelse og en stor milepæl i hendes kamp mod sygdommen.

Michelle er nu en stærk fortaler for kræftbehandling og opmuntrer andre kvinder til at være opmærksomme på deres kroppe og tage deres helbred alvorligt. Hun opfordrer også til, at der sættes mere fokus på at opdage og behandle kræft tidligt for at øge chancerne for overlevelse.

I dag er Michelle stadig en stærk og modig kvinde, der har overvundet utallige udfordringer og fortsætter med at inspirere andre med sin historie om mod og håb.