Sussi åbner op om udfordringerne ved sin økonomiske nedtur

10/07/2023 05:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Sussi fortæller åbent om de økonomiske vanskeligheder efter Leos bortgang.

Mest læste i dag

Leo fra Sussi og Leo blev populær i sin tid, men desværre gik han bort efter en lang periode med sygdom. Dette satte Sussi i en ny tilværelse uden sin ægtemand, som hun havde været sammen med i 50 år. Nu er hun nødt til at tage ansvar for sin økonomi alene, hvilket har givet hende bekymringer og rynker i panden.

I et ærligt interview med Her & Nu afslører Sussi, hvordan hun har håndteret tiden efter sin mands død. Hun fortæller, at de desværre mistede mange penge, da deres forsikring kun dækkede dem indtil de blev 67 år, og han døde i februar det efterfølgende år. Derfor er alle deres penge nu væk.

Desværre var parrets personlige rådgiver heller ikke til stor hjælp, og Sussi har måttet opgive nogle af sine drømme. Dette skjuler hun ikke i interviewet, hvor hun også afslører, at hun havde drømt om en vandretur i Norge eller Sverige. Men det ser ikke ud til, at det kommer til at ske.

Sussi påstår også, at hun har modtaget tilbud fra enlige mænd, men hun indrømmer, at det vil tage lang tid, før hun åbner sit hjerte for en ny partner. Hun gør det klart, at det ikke er hendes plan at aktivt søge efter en mand. Hun har stadig behov for at være sig selv og ikke have ansvaret for nogen.

Vi her på redaktionen ønsker Sussi alt det bedste i hendes fremtidige liv.