Kvinde tog billede af fremmed familie: Få dage senere modtager hun en foruroligende meddelelse

18/08/2023 05:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
- Jeg bærer på en bemærkelsesværdig fortælling. En fortælling, der fortsat sender kuldegysninger ned ad min rygrad og fremkalder tårer i mine øjne.

Mest læste i dag

Sådan indleder Joyce Reinhardt sit indlæg på Facebook, hvor hun deler den rørende fortælling om en begivenhed, der fandt sted for nogle år siden.

Joyce var på vej mod isbutikken med det formål at købe is til både sig selv og sit barnebarn efter en omgang tennis. På en bænk bemærkede hun en familie, der nød solen og deres is.

Joyce beskriver på Facebook, hvordan hun pludselig fik en indskydelse om at spørge familien, om hun måtte tage et billede af dem.

"Jeg fik bare en følelse af, at det var nødvendigt at stoppe op og spørge familien, om de ville have, at jeg tog et billede af dem," deler hun i sit opslag på Facebook.

Med sin egen telefon tog Joyce et billede, gav telefonen til familiens unge pige og bad hende om at sende billedet til sig selv.

Det billede af den tilsyneladende glade familie blev senere et dyrebart minde, da det blev det sidste billede af dem sammen.

En besked fra en ukendt afsender

To dage efter at Joyce havde taget billedet af familien, modtog hun en sms fra et ukendt nummer. Beskeden lød:

"Kære frue, den 8. juni tog De et billede af os ved Rita's sted. I går mistede jeg min kone, og det billede, De tog, er det sidste billede, vi har af vores familie. Jeg ønskede blot at udtrykke min dybfølte taknemmelighed for den venlighed, De viste os. Det betyder utrolig meget for mig. Fra hjertet takker jeg Dem."

Joyce svarede på beskeden fra familiens far og fik at vide, at kvinden havde været syg det seneste år.

Nu deler Joyce sin historie for at illustrere, hvor stor betydning en lille god handling kan have.

"Man skal aldrig undervurdere betydningen af små gode handlinger. Mit hjerte går ud til denne dejlige familie. En familie, jeg aldrig havde kendt, men jeg er så glad for, at jeg fulgte min indskydelse og gav dem en lille gave på netop den dag," skriver hun.