Kvinde fortryder sine tatoveringer - en enkelt kommentar har fået folk op i det røde felt

25/09/2023 06:49

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Det er langt fra alle der er enige i, hvad kvinden siger.

Mest læste i dag

Tatoveringer kan virkelig være en kontroversiel sag.

Mens nogle mennesker er entusiastiske tilhængere af tatoveringer, er der andre, der mener, at det ikke er en god idé at have permanente billeder på ens krop.

En ung kvinde, der selv er tatoveret, har nu delt hendes refleksioner efter at have haft tatoveringer i lang tid. Hun påpeger noget, som sjældent diskuteres i denne sammenhæng, hvilket er blevet rapporteret af Daily Star.

Den unge kvinde, der tidligere besluttede sig for at få permanente tatoveringer som 18-årig, er nu begyndt at tvivle på, om hendes valg af kropskunst har påvirket hendes ønske om at opretholde et "naturligt smukt" udseende.

Selvom hun nu omfavner et mere naturligt makeup-look, oplever hun, at hendes tatoveringer måske er i konflikt med hendes ønske om naturlig elegance.

Hun opfordrer unge mennesker til at overveje nøje, om de skal få tatoveringer i en tidlig alder. Hun præciserer, at hendes egne tatoveringer inkluderer bogstavet "H" på hendes arm, håndled, ryg og bryst.

Denne video har udløst en bred vifte af reaktioner på sociale medier.

Nogle støtter hendes overvejelser og anerkender, at skønhed og stil kan være komplekse og personlige spørgsmål.

En person forsvare tatoveringer som en form for kunst og udtryk for individualitet, mens en anden mener, at naturlig elegance og tatoveringer ikke harmonerer særlig godt.

Du kan se videoen, der har startet denne diskussion, nedenfor: