Kollega fyret efter ubehagelig episode: Bagte chokoladekage og tilsatte ubehagelig ingrediens, da kollega fejrede sidste dag

09/09/2023 10:23

|

Sebastian Ilsøth

Kvinden havde gemt en grim overraskelse i de ellers lækre chokoladebrownies. Foto: Shutterstock
En 47-årig kvinde nærede stærke antipatier mod en kollega, der skulle forlade jobbet efter sin sidste dag.

Mest læste i dag

Midt i jubel og de mange smilende ansigter blev kagen præsenteret på bordet. Det var en skål fyldt med lækre chokoladebrownies, af den type som næsten alle kan lide. Anledningen var en fælles afsked med en kollega fra firmaet MMI Engineered Solutions i Saline, Michigan, USA.

Men før nogen af de festlige deltagere kunne nå at nyde den velsmagende chokoladekage, blev firmaet tvunget til at tilkalde politiet. Dette skyldtes, at en medarbejder havde givet firmaet en tip om, at en 47-årig kvindelig kollega havde tilføjet en speciel ingrediens til kagedejen - nemlig afføringsmiddel, som rapporteret af Independent.

Ifølge Saline-politiet havde en repræsentant fra firmaet allerede konfiskeret kagerne, inden nogen af de ansatte kunne smage på dem. Den 47-årige kvinde nægtede at have begået ugerningen, selvom hun dog indrømmede, at der tidligere havde været arbejdsrelaterede konflikter på kontoret mellem hende og den afgående kollega.

Jerrod Hart, politikommisær ved det lokale politi i Saline, udtalte: "Ofte ser man folk putte ting i mad og drikkevarer i film eller tv-serier og tror, at det er ufarligt eller sjovt, men det er en alvorlig overtrædelse. Det skal tages meget seriøst."

Både politiet og firmaet valgte dog ikke at indlede retlige foranstaltninger mod kvinden, selvom de havde til hensigt at teste kagen for den påståede ingrediens. Kvinden havde heldigvis ingen spist af kagen, og derfor undgik hun retsforfølgelse fra myndighederne. Men hendes arbejdsgiver var mindre barmhjertig og afskedigede hende.

Firmaet har sidenhen ikke ønsket at kommentere sagen yderligere, selvom Independent har forsøgt at få en udtalelse fra dem.