Flere hunde dumpet på gaden

01/02/2022 15:07

|

Christina Hansen

Foto: The Mirror

Mest læste i dag

En undersøgelse er blevet iværksat af RSPCA, efter at en mand blev set efterlade hunde på gaden og køre væk og lade dem jage håbløst bagved.

Manden forlader syv hunde i Coventry.

RSPCA har iværksat en undersøgelse, efter at en mand blev fanget på CCTV, hvor han dumpede syv hunde ud af en varevogn og ud på gaden.

Blandingshundene duftede af afføring og urin, da de blev forladt ved højlys dag, det skriver The Mirror.

Embedsmænd formoder, at hundene blev brugt til avl på grund af den "dårlige" tilstand, de var i.

De "hjerteskærende optagelser" viser hundene, der løber mod den hvide varevogn, mens den kører væk og aldrig vender tilbage.

Inspektør Vicki Taylor appellerer til offentligheden om enhver information om den ansvarlige person, køretøjet eller hundene.

Manden i en varevogn blev fanget på CCTV og dumpede syv hunde på gaden.

En CCTV-video, optaget omkring kl. 14.30 den 30. december, fangede en hvid varevogn, der kørte ind i Yewdale Crescent i Coventry.

Chaufføren åbner bagdørene og lukker syv hunde ud på villavejen, inden han kører afsted.

De foruroligende optagelser viser hundene løbe mod varevognen, mens den efterlader dem strandet.

De syv hunde, som har fået navnet Bertha, Nelly, Tilly, Dottie, Molly, Bob og Ginger, modtager nu pleje på RSPCAs dyreredningscentre.

Nogle var mikrochippet og er blevet kontrolleret, men chipoplysningerne er ikke registreret.

RSPCA-inspektør Vicki Taylor, som efterforsker for dyrevelfærdsorganisationen, appellerer til offentligheden om enhver information om den ansvarlige.

Hun siger: "Optagelserne er virkelig chokerende. At se de stakkels hunde i så åbenlys forvirring og nød, når varevognen kører væk, er hjerteskærende. Nogle var mikrochippet og er blevet kontrolleret, men chipoplysningerne er ikke registreret

"Heldigvis opdagede et medlem af offentligheden, hvad der var sket, og kontaktede politiet, som var i stand til at fange hundene og bringe dem til vores dyrehospital, hvor de nu får den pleje, de har brug for.

“Hundene er en blanding af forskellige racer, herunder spaniels og terriere. "Vi formoder, at de er blevet brugt til avl på grund af den tilstand, de er i.