Kronprinsesse Mary med afsløring: Sådan har jeg det med utroskab

19/05/2024 09:05

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Kronprinsessen afslører hendes holdning til utroskab.

Mest læste i dag

Denne artikel er første gang udgivet i 2023.

Mens kronprinsesse Mary var optaget af professionelle forpligtelser i New York, opstod der spekulationer om et muligt romantisk forhold mellem hendes ægtemand, kronprins Frederik, og den mexicanske jetsetter, Genoveva Casanova.

Under Marys arbejdsophold blev Frederik set på restauranter i selskab med Casanova, og der blev rapporteret om overnatninger i hendes lejlighed, som SE og HØR har dokumenteret.

Casanova har benægtet enhver romantisk involvering og udtalt:

"Jeg afviser kategorisk påstandene, der insinuerer et romantisk forhold mellem mig og kronprins Frederik."

Trods Casanovas benægtelser har hverken kongehuset eller Frederik valgt at kommentere på sagen.

Situationen er delikat for kronprinsen, da han er bekendt med sin kones syn på utroskab, som Mary har udtrykt i sin bog fra 2004:

"Jeg ville ikke acceptere utroskab inden for et ægteskab. Et forhold bygger på tillid. Og hvis den tillid bliver misbrugt, så." Tillid betragtes som hellig i et ægteskab og udgør en afgørende søjle i samfundet ifølge Mary.

Hendes udtalelser efterlader ingen tvivl om, at et tillidsbrud som dette ville være yderst alvorligt. Mary erkender, at synet på sex har ændret sig globalt, men fastholder sit syn på monogami.

Selvom Mary stadig er sammen med Frederik, forbliver det uklart, hvordan hun ville reagere, hvis Kronprinsen havde været hende utro.

Der er ingen tvivl om, at tillid spiller en afgørende rolle i deres ægteskab, og situationen forbliver fortsat ubesvaret.