Uhyggelig Airbnb-oplevelse: David møder et skræmmende syn, da han åbner døren

27/07/2023 11:36

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Twitter
David tabte kæben, da han åbnede døren.

Mest læste i dag

David Holtz, en underviser ved University of California, Berkeley, delte et billede af boligen, som han havde tænkt sig at kalde sit "hjem" de kommende dage. Men da han stak nøglen i døren, blev han mødt af et helt uventet syn.

"Den følelse, når du ankommer til din Airbnb og indser, at hele rummet i bund og grund kun er et stort badeværelse, som værten har sat en seng ind i," tweetede David Holtz.

Med andre ord var det et stort toilet, hvor der tilfældigvis var blevet placeret en seng.

Først begyndte David at ane, at der kunne være noget galt med Airbnb-boligen, da han bemærkede, at værelset ikke havde nogen anmeldelser. Det rapporterede Metro.

Han klagede til Airbnb, som lovede at undersøge sagen.

"Hej, David. Tak, fordi du kontaktede os," svarede Airbnb på det oprindelige tweet. "Send os venligst en besked med den e-mailadresse, der er knyttet til din Airbnb-konto, så vi kan se nærmere på sagen."

"Jeg har allerede talt med kundesupport flere gange, og enhver kundesupporter, jeg har interageret med, har ikke haft nogen interesse i at hjælpe med at løse problemet. Kan jeg forvente et andet resultat denne gang?" skrev David tilbage.

Han påpegede, at Airbnb endnu ikke havde kontaktet ham med en beslutning.

Airbnb udtalte til New York Post: "Vores kundeserviceteam har været i kontakt med denne gæst for at yde support. Vi opfordrer gæster til at gennemgå alle billeder samt beskrivelsen og anmeldelserne, inden de reserverer et ophold."

Brugere på sociale medier blev underholdt af den skæve oplevelse med den uheldige korttidsudlejning.

"Det er et AirBnPee," jokede en Twitter-bruger.

"Du har alt, hvad du behøver inden for rækkevidde," kommenterede en anden.

"Jeg har haft nøjagtig samme oplevelse i London. Det var i 2016, tror jeg... gik derfra efter 20 minutter (det var super beskidt) og fandt heldigvis en anden Airbnb..." skrev en tredje.