En 12-årig pige stjal sin fars bil og kørte 640 km

07/03/2024 18:21

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
En 12-årig pige havde en særlig mission, da hun stjal sin fars bil og tilbagelagde intet mindre end 640 kilometer i den.

Mest læste i dag

Det er ikke hver dag, at man hører om, at en datter stjæler sin egen fars bil. Og det er da slet ikke hver dag, at det sker, at en blot 12-årig pige beslutter sig for at stjæle sin fars bil.

Ikke desto mindre var det, hvad der skete for en ung pige fra Florida. Hun besluttede sig nemlig for at køre hele vejen fra Florida til Alabama i sin fars bil.

Ifølge Notícias Magazine var det ikke uden grund, at hun besluttede sig for at stjæle sin fars bil. Hun havde nemlig et klart mål om at mødes med en 'ven'. Denne vej havde hun mødt på internettet, hvorfor hun ville mødes med vedkommende.

Den 12-årige pige var ikke alene i bilen, da hun blev stoppet. Derimod havde hun valgt at invitere en 14-årig veninde med på turen. Selvom hun sandsynligvis godt var klar over, at det ikke var en god idé, valgte hun at sige ja.

Det portugisiske medie skriver, at de sammen planlagde at mødes med en ven, som den yngste af dem havde mødt på nettet. Problemet var dog blot, at vedkommende befandt sig i Louisiana, hvorfor de ikke kunne tage turen på deres cykler.

Det fik den 12-årige pige til at stjæle sin fars bil, men under et stop på en tankstation, så de deres egne ansigter på fjernsynet. Det medførte, at de besluttede sig for at overgive sig til politiet.

Pigerne tilbagelagde omkring 640 km på cirka fem timer uden hjælp fra nogen voksne. FBI undersøger personen, der forsøgte at lokke dem til Louisiana, men mistænker allerede, at det drejer sig om menneskehandel. Derfor kunne det være gået helt galt.