Slå til nu: Køb en T-Rex i fuld størrelse

28/04/2021 08:24

|

Rikki Jørgensen

Foto: Campen Auktioner

Mest læste i dag

Har du penge, der brænder i lommen på dig? Eller mangler du en gave til manden, der har alt? Så læser du den helt rette artikel. Artiklen her kan også sagtens deles med én, der er i gang med at skabe vidunderhaven.

Hos Auktionshuset Campen Auktioner er der sat noget helt specielt på auktion. Tre store mekaniske dinosaurer i ægte størrelse skal afhændes og de kan nu blive dine. Du kan selvfølgelig også nøjes med at købe en enkelt.

De tre dinosaurer er kopier af en Tyrannosaurus Rex og vejer ca. to ton. Det er derfor ikke i den lille to-værelses lejlighed, at vidunderet skal udstilles. Men har du en lækker have eller skal din kammerat fejre sin 30-års fødselsdag, så ved du præcis, hvad du skal købe.

Modellen er cirka tre meter høj og 12 meter lang, så du skal reservere et godt og solrigt spot til din nye dinosaurus, hvis du skal have den.

Har du børn, der mangler den perfekte legekammerat i haven, så er det også en oplagt indkøbsmulighed.

Du skal dog have den store pengepung op af lommen, hvis du vil vinde auktionen. Lige nu står dinosaurussen i 30.500 kroner og der har været stor bydelyst på den. I alt er der indkommet 80 bud.

Hvis du ikke har 30.000 kroner til indkøb af en dinosaurus, så kan du købe den billigere Parasaurolophus, der 'kun' står i 9.000 kroner lige nu. Det er for øvrigt en rigtig sej dinosaurus, som også passer perfekt til din rosenhave.