Trump udtaler sig om chokerende besked

02/10/2020 19:58

|

Redaktionen

Mest læste i dag

Foto: Shutterstock

Fredag har Trump offentliggjort en nyhed, der kan få vidtrækkende konsekvenser.

Nu er det officielt. 

Torsdag nat begyndte snakke at fyge i de amerikanske medier. Årsagen er, at det blev offentliggjort at præsident Trumps særlige rådgiver Hope Hicks var blevet smittet med coronavirus. Hicks havde bl.a. været sammen med præsidenten på hans privatfly Air Force One i onsdags. Det var i forbindelse med hjemrejse fra et event, der foregik i forbindelse med præsident Donald Trumps kampagne for at blive genvalgt som præsident i USA.

Den flyvetur viser sig nu at kunne blive meget dyr. Fredag morgen - dansk tid - har præsident Trump selv på Twitter offentliggjort en stor nyhed, der formentlig får konsekvenser for både præsidents private fremtid samt hans kampagne for endnu fire år i Det Hvide Hus. 

Deler chokerende nyhed

Nyheden blev offentliggjort i et Tweet. Her skrev Donald Trump ganske kortfattet og i en stil, der adskiller sig fra hans normale bombastiske stil på det sociale medie. 

"FLOTUS (Amerikas førstedam, red.) og jeg er i aften blevet testet positive for COVID-19," skriver præsident Donald Trump, inden han fortsætter: 

"Vi går straks i karantæne og påbegynder vores helbredelses-proces. Vi kommer igennem dette sammen," afsluttes tweetet, der er afsendt fra Donald Trumps profil på mediet.