Bekymrende melding vedrørende Christian Eriksen: 'Det ser ikke godt ud'

30/09/2023 05:05

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Vesa Moilanen/Lehtikuva/Ritzau Scanpix
Der er god grund til bekymring, lyder meldingen.

Mest læste i dag

En udfordrende tid kan være undervejs for Christian Eriksen og hans mange tilhængere.

Dem, der fulgte Manchester United-holdet i den foregående Premier League-sæson, kunne se den 31-årige fynbo som en fast del af startopstillingen uge efter uge.

Men nu er nye talenter blevet tilføjet til United-truppen, hvilket har medført ændringer i den sædvanlige startopstilling på 11 spillere på banen, og Christian Eriksen er en af dem, der har mærket ændringerne mest.

Indkøbet af den engelske spiller Mason Mount har nemlig resulteret i, at United-manager Erik ten Hag har fundet en ny favorit på midtbanen, og der er ikke plads til alle.

Det tyder meget på, at Mount har erobret Eriksens position. Danskeren er kun blevet valgt som en del af startopstillingen i to ud af fire kampe, og det er værd at bemærke, at det kun var i de to kampe, hvor Mount var ude med skade.

Ifølge den tidligere United-spiller Paul Parker ser fremtiden ikke lys ud for Eriksen, når det kommer til spilletid.

"Personligt tror jeg ikke, at Christian Eriksen vil spille en nøglerolle i denne sæson. Eriksen er i øjeblikket ikke i den bedste position, da han slet ikke har haft den samme indflydelse som sidste sæson," fortæller Parker til SpilXperten og forsvarede Eriksen's sag.

"Jeg håber virkelig, at han får mulighed for at spille mange kampe, for han er god nok til at være en starter. Det hele afhænger af, hvordan manageren ser tingene, og det ser ikke alt for lyst ud for ham med alle de nye spillere."

Parker, der nu er 59 år gammel, spillede selv hele 142 kampe for Manchester United. Han ser også frem til weekendens kamp, nu hvor landsholdspausen er ovre, og 'De røde djævle' møder Brighton på Old Trafford.