Hed Romance i Ex On The Beach – Tabita og Amalie i intimt øjeblik

02/11/2020 11:41

|

Lukas Jepsen

Mest læste i dag

Snigpremieren på næste uges Ex on the beach er nu på Dplay, og i andet afsnit af sæson 5, intensiveres en uventet og hed romance mellem to af programmets kvindelige deltagere, Tabita og Amalie.

Efter en vild og våd fest i strandvejsvillaen i Nordsjælland går de to deltagere Tabita og Amalie alene op på et værelse og deler et intimt øjeblik og et varmt kys.

Tabita, der ikke lægger skjul på at hun er tiltrukket af piger, sætter sig hurtigt ovenpå Amalie og tager styringen i deres hede øjeblik.

”Jeg har jo også været forelsket i piger før, så det er rigtigt dejligt at møde Tabita” udtaler Amalie efter oplevelsen.

Kemien mellem de to piger er tydelig, deres venskab, som nu synes at have taget en mere romantisk drejning, er klar at se for enhver. Dog er det også tydeligt at Tabita er den mest erfarne, da det er hende der tager initiativet.

Amalie, der ellers også ser ud til at nyde deres lille fælles hemmelighed, er en anelse mere sky end Tabita. ”Ej jeg bliver så genert” Siger Amalie efter deres første kys. ”Jeg kan slet ikke det her” fniser hun inden de to deler et sidste kys, før de igen går ned til festen.

Om de to fortsætter deres lille romance må tiden vise, men Tabita virker optimistisk. ”Jeg kan godt mærke på dig, vi to har en eller anden kemi”

Se episoden, og resten af afsnittet på Dplay.