Lise Baastrup deler glædelig nyhed

03/11/2020 11:27

|

Lukas Jepsen

Foto: Peter Halskov / Pressefoto Aalborg Kongres og Kultur center

Mest læste i dag

”Jeg har sagt ja til mit livs kærlighed” – Sådan skriver skuespillerinden på sin Instagram profil, efter hun har offentliggjordt sin forlovelse med Lisbeth Dahls søn, Jacob Dahl.

Lise Baastrup har fundet sin udkårne i Jacob Dahl, efter de to har været kærester i tre år. Parret mødte hindanden i 2017, da de begge arbejdede på Cirkusrevyen, hvor Lise var på scenen, og Jacob der arbejdede bag tæppet. I en opsætning der i øvrigt var instrueret af Jacobs mor, Lisbeth Dahl.

17 års forskel, gør ingen forskel.

Og på trods af en aldersforskel på intet mindre end 17 år, har Lise Baastrup til Billed-Bladet beskrevet parret som det perfekte match. ” Vi er ikke modsætninger, vi er faktisk meget ens. Vi har de samme værdier, samme humor, samme tempo og et højt energiniveau. Så vi passer rigtig godt sammen”.

Forlovelsen virker som et naturligt skridt i parforholdet, efter Lise og Jacob sidste vinter blev forældre til deres datter, Laura.

Brylluppet må vente lidt

Lise Baastrup, der særligt er kendt for rollen som Hjørdis i TV2s ”Rita” forventer dog, at brylluppet må vente lidt på sig, på grund af situationen i verden lige nu: ”Vi er glade og håber, trods corona, at det kan lade sig gøre at planlægge noget overhovedet. Men indtil da kan vi jo bare glæde os”

Du kan se ringen, og opslaget i linket nedenfor.