Bagedyst-vinder om programmet: Nu har I faktisk ødelagt det fuldstændigt for mig

06/01/2021 14:33

|

Lukas Jepsen

Den store bagedyst 2019/ DR

Mest læste i dag

Frederikke Legaard vandt i 2019 det ekstremt populære program ’Den store bagedyst’ på DR1, men sejren blev gjort noget hul af programmets tilrettelæggere.

Der er hvert år rigtig mange danskere der gerne vil være med, og ikke mindst vinde Den store bagedyst, men sejren er ikke nødvendigvis lige så sød som de mange flotte kager. Det var hvert fald Frederikke Legaards oplevelse.

Hun vandt programmet i 2019, men selve fejringen af sejren var ikke særlig sjov, for Frederikke blev bedt om at genskabe og iscenesætte de øjeblikke efter hun havde vundet.

I Heartbeats podcast ’Rejsen’ fortæller Frederikke om de mindre gode oplevelser efter sejren.

” Du står med en tilrettelægger, der har lavet ret meget reality før, som siger: ’kan du lige tage den om igen og så råbe lidt højere wuhuu, jeg har vundet mesterbagerforklædet?’ Det er nul procent ægte, og det har jeg ikke lyst til,” – Siger hun.

Men den måde at medvirke i programmet på havde Frederikke ikke lyst til.

” De siger, ’vi kommer til at klippe det fedt sammen. Kan du ikke bare hoppe og danse lidt?’ Og det har jeg seriøst ikke lyst til. For det er ikke sådan, jeg har det lige nu, fordi nu har I faktisk ødelagt det fuldstændigt for mig,”

Frederikke fortæller dog samtidigt at hun er glad for at have medvirket i og vundet programmet, men nogen videre større glæde har trofæet ikke givet hende.

Den ”pissegrimme plastik lorte-pokal” bliver dog brugt som dørstopper eller bogholder.