Kaley Cuoco's om Big Bang sexscener med ekskæreste: "Han gjorde det med vilje”

12/11/2020 11:37

|

Lukas Jepsen

Foto: CBS

Mest læste i dag

De spillede kærestepar i serien, så blev de kærester i virkeligheden, så slog de op igen, men det gjorde deres karakterer ikke.

34-årige Kaley Cuoco spillede Penny, i den utroligt populære sitcom-serie Big Bang Theory, der nåede op på hele 12 sæsoner.

Karakteren Penny havde i programmet en kæreste, Leonard, spillet af Johnny Galecki.

Kaley har sidenhen kunne fortælle, at hun fra starten af showet var helt vild med manden der spillede hendes kæreste, hver dag på arbejedet.

Kærester på og uden for TV

”Da vi skulle filme pilotafsnittet ”chrushede” jeg vildt meget, men han havde en kæreste på det tidspunkt,” - Der skulle dog ikke gå længe før Kaley fik sit ønske opfyldt.

”På et tidspunkt begyndte vi så at komme sammen, i virkeligheden. Vi datede i starten af showet, i næsten to år, og vi var vilde med hinanden,”

Kærligheden varede ikke ved for parret.

Men det gjorde det gjorde den for parrets karakterer. Kaley og Johnny skulle stadig spille Penny og Leonard, og spørger man Kaley, var der nogen bag kameraet der morede sig gevaldigt på deres bekostning.

Var i seng med hinanden konstant

”Lige i starten, efter bruddet var det lidt følsomt, men jeg kan huske de uger hvor vores karakterer var i seng med hinanden nærmest konstant,”

Siger hun og fortsætter – ”Johnny og jeg har talt om det, vi tror Chuck (Chuck Lorre, seriens skaber, red.) gjorde det bare for at ”fuck” med os,”

Det tidligere kærestepar, om end det måske var akavet lige efter bruddet, er kommet rigtig fint videre, fortæller Kaley – ”Heldigvis kom vi rigtig fint ud af forholdet, og vi har det bedre med hinanden nu end nogensinde før,”