Læge med ulækker advarsel - dette er grunden til at du bør have tøj på, når du sover

06/02/2024 15:40

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Foretrækker du at sove med eller uden tøj på?

Mest læste i dag

Uden tvivl er det en smagssag, men diskussionen om, hvad man skal iføre sig ved sengetid, har raset i årevis.

Mens nogle foretrækker at hylle sig i nattøj før sengetid, er der også dem, der kaster sig under dynen som naturen har skabt dem.

En læge har nu kastet mere brænde på bålet omkring debatten om påklædning til sengetid, og baseret på reaktionerne på sociale medier, ser det ud til, at den nye information har fået nogle til at revurdere deres nattlige vaner.

Klam advarsel

Dr. Anthony Youn, bedre kendt som @tonyyounmd på TikTok, deler regelmæssigt informativt indhold med sine følgere. I en af hans seneste videoer diskuterer han et kontroversielt emne.

I videoen forklarer den amerikanske plastikkirurg, Dr. Anthony Youn, at det ikke er en god idé at sove nøgen. Han påpeger, at den gennemsnitlige person prutter 15-25 gange om dagen, og en betragtelig del af disse prutter kan slippe løs, mens man sover.

Selvom det er en naturlig kropsfunktion, får Youn det til at lyde lidt mindre romantisk. Han forklarer, "Hver gang du prutter, sender du også en lille mængde fækalt materiale ud," og tilføjer, "Selvom det ikke er lort, viser en videnskabelig undersøgelse, at dine underbukser faktisk opfanger disse partikler. Så af hensyn til din partner: behold dit undertøj på."

Der er undtagelser

Selvom der er undtagelser, som Dr. Anthony Youn forklarer i kommentarfeltet til videoen, hvor kvinder bør lytte til deres gynækolog og mænd bør tage underbukser på.

Videoen er blevet et kæmpe hit på TikTok med over 10 millioner visninger og mere end 700.000 likes. Kommentarfeltet svømmer over med reaktioner, lige fra humoristiske kommentarer om antallet af prutter til folk, der nu overvejer at sove alene resten af deres liv.