Den japanske teknik til at tabe sig med 1 minut træning om dagen

11/06/2024 07:44

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
En japansk terapeut siger, at det er muligt at opnå et vægttab med 1 minut af denne øvelse om dagen.

Mest læste i dag

Tid er noget, vi alle mangler, og det er den evige undskyldning for mange af livets opgaver. Når det handler om motion, bliver det endnu tydeligere. Derfor leder mange efter metoder, der reducerer træningstiden mest muligt, men som stadig giver resultater.

I den konstante søgen efter hurtige og effektive øvelser er der opstået en metode anbefalet af Kyoko Imamura, der er terapeut og direktør for en osteopatisk klinik i Japan. Hun garanterer, at hvis man laver denne øvelse et minut om dagen, vil man tabe sig, forbrænde fedt og få sin drømmekrop.

Metoden er forklaret i bogen 'En krop-10 på 1 minut', som er en guide til hurtige og nemme øvelser, der kan laves dagligt. Om det virker, vides ikke, men den er allerede en succes i Japan på grund af sin enkelhed.

Den fokuserer kun på strækning af specifikke muskler, der forbedrer mitokondriernes fedtforbrændende aktivitet, hvilket fører til synlige resultater.

Hemmeligheden bag denne teknik, som siges at være mirakuløs, ligger i revitaliseringen af de cellulære organeller, der forbrænder fedt og sukker, mens de producerer energi. Ifølge Imamura falder kroppens evne til at forbrænde fedt, når mitokondrierne er udmattede, hvilket fører til fedtophobning.

Ved at stimulere specifikke muskler, som har 30 gange mere kapacitet til at forbrænde fedt end de ydre muskler, øger man potentialet for vægttab mere effektivt. Man kan arbejde med de dybe mavemuskler, adduktorerne på indersiden af låret, semitendinosus- og semimembranosus-musklerne på bagsiden af låret, soleus-musklen, samt rhomboideus-musklerne ved skulderbladene eller transversus abdominis.

Bogen afslører, at disse strækøvelser kan øge muskelaktiviteten med mere end 700%, mens man går. Det kan endda også øges med 670% blot ved at stå, eller endda mere end 250%, mens man sidder og kigger på sin mobiltelefon eller arbejder ved skrivebordet.

Resultaterne er en flad mave, en mindre talje, faste balder, slankere lår og lægge. Det hjælper dig dog ikke blot med et vægttab, men også lavere kropsfedtprocent, bedre kropsholdning, lindring af kropssmerter og reduceret appetit.

Som med enhver anden metode til vægttab, bør denne også ledsages af en sund kost. Det er lige så vigtigt at forstå, at selvom Imamuras træningsmetode ikke erstatter andre fuldgyldige og nødvendige træninger, repræsenterer den en hurtig og enkel mulighed for dem, der kun har lidt tid på hænderne.