Overspringshandling blev til 300.000 kroner

16/02/2022 09:12

|

Christina Hansen

Foto. Shutterstock

Mest læste i dag

Overspringshandling inden aftensmaden blev til 300.000 kr.

En kvinde fra Norddjurs Kommune skulle egentlig til at lave aftensmad, men så snuppede hun sig et Quick skrabespil og blev 300.000 kroner rigere.

Det var en helt almindelig aften lige inden spisetid, da kvinden som ren rutine gik ind i Danske Spils app for at købe en Eurojackpot kupon. Men så blev der også lige råd til et Quick skrabelod.

-       Man kan jo kun sætte hele beløb ind, og så var der lige 57 kr. tilovers. Så tænkte jeg: Jeg kunne da lige prøve, selvom man alligevel aldrig vinder noget.

Det var nærmest første gang, at hun overhovedet købte et skrabelod, men det var altså et helt velvalgt tidspunkt. For loddet fra Danske Spils 30 års jubilæumsspil viste sig at indeholde en 2.-præmie på 300.000 kr.

-       Jeg sad bare derhjemme ved spisebordet. Først tænkte jeg, at det var da lidt mærkeligt, men så gik det stille og roligt op for mig, at det var sandt, for det var jo Danske Spils app, jeg havde været inde på og ikke en eller anden fuske-app.

Fældede en tåre

Dernæst ringede den heldige vinder til sine forældre og fortalte dem om gevinsten.

-       Jeg tror, jeg tudede lidt, og så ville de gerne have, at jeg lige kom forbi, så de selv kunne se det, siger vinderen fra Norddjurs.

Pengene skal være et godt tilskud til et nyt hus. Vinderen har nemlig lige udset sig en ny bolig, som hun rigtig gerne vil have, og den er lidt dyrere end det hus, hun bor i nu.

Flere præmier på spil

Det er i år 30 år siden, at danskerne første gang kunne prøve lykken med et Quick skrabelod, og siden er det blevet til populære skrabespil som Mandagschancen, Bogstavjagt og den klassiske røde skrabejulekalender.

Derfor lancerede Danske Spil et særligt jubilæumsspil, hvor hovedpræmien er 30.000 kr. hver måned i 100 måneder – altså en samlet gevinst på 3 millioner kroner.

Derudover er der i alt ni 2. præmier på 300.000, og den ene af dem kommer nu til at gøre boligkøbet lidt lettere for en kvinde på Norddjurs.