Overhaler Netto indenom: Allan åbner ubemandet dagligvarebutik

12/04/2023 09:46

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com Foto: Shutterstock.com
Grejs har fået en ny dagligvarebutik, der er ubemandet.

Mest læste i dag

En innovativ og ung købmand har åbnet Danmarks formentlig største ubemandede dagligvarebutik i det nedlagte forsamlingshus, Borgergården, i Grejs, der ligger nord for Vejle.

Butikken er en Letkøb 24/7 og har døgnåbent med selvbetjening, hvor kunderne skal scanne en QR-kode ved indgangen og betale med kort eller Mobilepay, når de har handlet deres dagligvarer.

Derefter kan kunderne forlade butikken ved at genscanne QR-koden, skriver Vejle Amts Folkeblad (VAFO).

Allan Kring, som også driver Min Købmand i Daugård, har med denne nye butik overhalet Netto, der er en del af Salling Group, indenom.

Teknisk udvalg havde ellers planer om at sætte gang i en lokalplan, der skulle bane vej for en 1200 kvadratmeter stor Netto på hjørnet af Grejsvej og Keglekærvej, men sådan bliver det altså ikke.

Selvom den nye butik er ubemandet, er Allan Kring ikke bekymret for tyveri, da den er videoovervåget, og udbredt tyveri ikke er et problem i lignende butikker.

Det er endnu ikke blevet bekræftet, hvorfor Allan Kring har valgt Grejs til sin anden døgnåbne butik, eller om han har planer om at åbne flere butikker andre steder i år.

VAFO har forsøgt at få en kommentar fra Allan Kring, men det har indtil videre været uden held.