Blev overvældet efter TV2-program: 'Græd i halvanden time på vejen hjem'

14/09/2023 07:15

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Optagelserne var hårdt kost.

Mest læste i dag

TV 2's aktuelle fredagsunderholdningsprogram, 'Forræder', hvor Lise Rønne gør sit comeback som vært, er utroligt underholdende og efterlader denne anmelder med den samme frustrerende følelse efter hvert afsnit.

Hvorfor slutter hvert afsnit altid med en cliffhanger?

Uanset hvad, så har TV 2's nye kendisformat været en seersucces og var den mest sete udsendelse i ugens seneste måling fra analysefirmaet Nielsen.com.

I 'Forræder' konkurrerer en række kendte danskere om at vinde en pengepræmie, samtidig med at de skal finde ud af, hvem i gruppen der er forræderen.

Men for den 25-årige influencer Julia Sofia Aastrup var deltagelsen i TV 2-formatet 'Forræder' en udfordrende oplevelse.

Det var faktisk så udfordrende at deltage i programmet, at hun efter sin exit græd i halvanden time og måtte tale med en deltagerpsykolog, ifølge SE og HØR.

Julia Sofia Aastrup udtaler: "Der var en følelse af fængsel. Hvis man skulle tisse, var der nogen, der holdt vagt. Hvis man ville ryge, var der en vagt til det."

I hitserien skal en række kendte danskere forsøge at afsløre og stemme forræderne ud af gruppen.

For at formatet kunne fungere, var det nødvendigt, at deltagerne på ingen måde kunne kommunikere med hinanden, når kameraerne var slukkede. De måtte ikke bruge deres telefoner eller se fjernsyn. Faktisk skulle næsten alt overvåges af en vagt.

Derfor var der også meget tid, hvor deltagerne kun var i deres eget selskab, hvilket influenceren beskriver som en meget hård udfordring.

Det er stadig ukendt, hvor langt Julia Sofia Aastrup kommer i spillet.

Til daglig er Julia Sofia Aastrup influencer inden for skønhed og livsstil, primært på YouTube og Instagram.

'Forræder' blev optaget tilbage i marts på Hvedholm Slot ved Faaborg på Fyn.