De fleste har det i køkkenet - men det er guld værd på dine vinduer

03/12/2023 11:35

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Der er ikke mange, der benytter sig af dette geniale trick.

Mest læste i dag

De færreste bruger normalt olie til andet end madlavning, men overraskende nok kan olivenolie være nøglen til at opnå gnistrende rene vinduer.

Men her slutter det ikke. I stedet for blot at anvende olivenolie alene til at tørre vinduerne, kan du prøve en enkel og effektiv blanding for at opnå en strålende glans.

For at skabe denne fantastiske blanding behøver du kun:

  • 1 spiseskefuld olivenolie

  • 1 spiseskefuld opvaskemiddel

  • 2 spiseskefulde æblecidereddike

  • 400 ml vand

  • En praktisk sprayflaske.

Efter omhyggelig rystning af blandingen kan du sprøjte den direkte på vinduerne. Derefter er det blot at tørre dem af som sædvanligt.

Denne blanding fjerner ikke kun snavs og pletter effektivt, men takket være olivenolien efterlader den også en perleeffekt. Resultatet er ikke kun krystalklare vinduer, men også en uventet fordel: vand vil ikke længere hænge fast på overfladen, men blot glide af. Dette betyder, at du ikke behøver at pudse vinduer nearly like så ofte som før.

Så hvorfor ikke prøve dette smarte rengøringstrick med olivenolie?

Det er en prisvenlig og miljøvenlig løsning, der ikke kun får dine vinduer til at skinne, men også gør vedligeholdelsen lettere og mindre hyppig. En lille blanding med store fordele for et klart udsyn gennem dine vinduer.

Du kan se resultatet i videoen nedenfor.