Savnes fortsat: Far forsvundet med 8-årig datter efter samvær

17/12/2021 07:33

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

En 32-årig mand og hans 8-årige datter har begge været forsvundet siden samvær lørdag den 4. december 2021 i Roskilde.

Tords intensiv eftersøgning er hverken far eller datter dukket op, hvorfor efterlysningen af dem igen bringes.

Midt- og Vestsjællands Politi har siden søndag den 5. december 2021 bedt om offentlighedens hjælp til at finde en 32-årig, dansk mand og hans 8-årige datter, som han forsvandt sammen med i forbindelse med aftalt samvær i Roskilde.


Politiet har i den forgangne tid modtaget ca. 20 henvendelser om de efterlyste, men selv om politiet har vurderet og undersøgt alle henvendelser, er resultatet indtil videre, at de efterlyste ikke er blevet fundet.

Far og datter blev sidst set i området ved hovedbiblioteket i Roskilde, Dronning Margrethes Vej 14, 4000 Roskilde, lørdag den 4. december 2021 i forbindelse med det overvågede samvær, inden de i fællesskab forlod området.

Den 32-årige far er mistænkt for unddragelse af forældremyndigheden, idet datteren ikke er blevet afleveret efter samværet som aftalt til moderen, der har den fulde forældremyndighed over barnet.

Forsøget på at finde de efterlyste har involveret gennemgang af diverse overvågningsmateriale på ruten væk fra hovedbiblioteket, hvor faren optræder i det tøj, han havde på, inden han forsvandt.

Overvågningsfoto ved hovedbiblioteket i Roskilde kan ses i linket.

Efterfølgende kan de efterlyste ses på overvågningen kl. ca. 11.09 fra Algade/Jernbanegade, Roskilde, ved forretningen Emmerys, som de passerede den pågældende lørdag formiddag.

Den stationcar, som faren har rådighed over, er heller ikke blevet fundet og er også fortsat efterlyst af politiet.

Midt- og Vestsjællands Politi ønsker derfor stadig at komme i kontakt med personer, der har set far og datter sammen et eller andet sted i Danmark eller ved, hvor de nu opholder sig. Oplysninger bedes straks givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46351448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Signalement og beskrivelse af bilen:

Faderen hedder Mathias og beskrives som: mand, lys i huden, 32 år, 197 cm høj, almindelig af bygning, tæt bygget, mørkt fuldskæg, langt mørkt hår i hestehale og måske samlet i knold i nakken.

Han har forskellige tatoveringer på oversiden af den ene underarm – se foto.

Den pågældende lørdag var han iført blå jakke med vandret, sort stribe foran, sorte arbejdsbukser og sorte sko.

Han har rådighed over en mørkeblå eller sort/mørk Ford Mondeo stationcar, hvor sideruderne og bagruden er mørktonede. Bilen er registreret med nummerpladen BA15406.

Foto af den savnede far.

Den 8-årige datter hedder Malua og beskrives som: pige, lys i huden, 8 år, ca. 140 cm høj, almindelig af bygning, langt lyst hår, iført en rød nissehue, mørkrød juletrøje med snefnug og julehjerter, blå jeans, lys jule-nederdel, mørke vinterstøvler med lilla snørebånd og en lyseblå jakke med Elsa/Anna (Frost-motiver) og medbringende en lyserød kaninbamse med grøn striktrøje.

Foto af den savnede pige.