Mistænkt gerningsmand til vold efterlyses

23/02/2022 10:38

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at få identificeret en mand, der er mistænkt for at begå vold på beværtningen Zwei Grosse Bier Bar i Viborg den 6. februar. 2022.

Omkring kl. 01.42 natten til søndag den 6. februar 2022 begik en mand vold mod en anden mand på beværtningen Zwei Grosse Bier Bar i Viborg. Volden skete i forlængelse af et skænderi på stedets terrasse, hvor den mistænkte tildelte et knytnæveslag i ansigtet på en anden person.

Den mistænkte beskrives af vidner som en ”høj mørk fyr”, og Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu et overvågningsbillede fra stedet i håbet om, at offentligheden kan hjælpe med at få identificeret den mistænkte mand ud fra billedet af ham.

Midt- og Vestjyllands Politi er også interesserede i at modtage henvendelser fra vidner, der har set eller hørt om voldsepisoden den 6. februar.

Borgere, der har oplysninger om personens identitet eller opholdssted, bedes kontakte politiet på telefonnummer 114.

Henvis gerne til sagens journalnummer: 4100-73241-00069-22.

For yderligere kan pressen ringe til Midt- og Vestjyllands Politi presseafdeling og spørge efter at komme i kontakt med politiassistent Henrik Hansen, der er pressekontakt på sagen.