Lidl-medarbejder fik for meget i løn: Måtte sælge stoffer for at betale tilbage

25/05/2024 16:31

|

Rikki Jørgensen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

En tidligere medarbejder fra Lidl i Newport, Christopher Sullivan, 34 år, begyndte at sælge heroin og crack-kokain for at tilbagebetale en gæld på 900 pund.

Sullivan mistede sit job, da det blev opdaget, at han havde fået udbetalt for meget i løn, og dette førte til en gæld, som han ikke kunne betale tilbage med det samme.

Politiet udførte en ransagning i hans hjem den 24. august sidste år, hvor de fandt 16,5 gram heroin og 36,35 gram crack-kokain samt en knojern, gripposer, vægte og 3.990 pund i kontanter.

Under ransagningen fandt politiet også en sort mobiltelefon, som indeholdt beskeder, der relaterede sig til salg af narkotika. I en af beskederne nævnte Sullivan, at han var "aktiv," hvilket politiet tolkede som, at han var involveret i narkohandel.

Det skriver Wales Online.

I et forberedt udsagn forklarede Sullivan, at han solgte narkotika på vegne af en anden person, men han nægtede at oplyse denne persons identitet.

Han hævdede, at han havde solgt narkotika i en periode på mellem en måned og seks uger, da han var i en dårlig økonomisk, mental og følelsesmæssig tilstand og følte, at dette var hans eneste udvej.

Sullivan erkendte sig skyldig i to anklager om besiddelse med hensigt om at sælge stoffer, at være involveret i salg af stoffer, besiddelse af en offensiv våben og besiddelse af kriminelt udbytte.

Ved en høring i henhold til Proceeds of Crime Act i Cardiff Crown Court blev det afsløret, at Sullivan havde haft en økonomisk fordel på 17.292 pund, men kun havde aktiver til en værdi af 912 pund.

Dommeren, Shoman Khan, beordrede ham til at betale dette beløb inden for tre måneder eller risikere seks måneders fængsel i tilfælde af manglende betaling.