Video: Vild pony stormer Lidl og guffer løs af grøntsagerne

25/05/2024 10:48

|

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com Foto: Facebook
Kunderne må have stået med munden på vid gab, da de så den store pony løbe ind i butikken.

Mest læste i dag

Det kan godt være, at Lidl har billige priser og proklamerer sig med at have lækre grøntsager, men at tilbuddene er så gode, at heste vælger at 'handle ind' i butikken, var nok noget de færreste havde forventet.

En uventet gæst vakte opsigt i en Lidl-butik i Sintra, da en pony besluttede sig for at tage en tur gennem butikken og gik direkte mod grøntsagssektionen.

Den usædvanlige hændelse blev fanget på video og spredte sig hurtigt på de sociale medier. (Du kan se det skøre klip længere nede i artiklen)

En utraditionel indkøbstur

Butiksgæsterne i Lidl i Sintra fik sig noget af en overraskelse, da en pony pludselig traskede ind i butikken.

Dyret gik målrettet mod grøntsagssektionen og begyndte at spise af grøntsagerne.

Kunden, der filmede hændelsen, delte videoen online, hvor den hurtigt gik viralt og skabte stor opmærksomhed.

Personalet i Lidl handlede hurtigt og kreativt for at få ponyen ud af butikken.

En medarbejder fandt på at tilbyde ponyen gulerødder som en måde at lokke den ud på. Til alt held virkede denne løsning, og ponyen forlod butikken roligt, lokket af de saftige gulerødder.

Videoen af ponyens eventyr i Lidl har fået mange til at grine og dele deres egne sjove oplevelser med dyr. Selvom det ikke er hver dag, man ser en pony i et supermarked, håndterede personalet situationen med en beundringsværdig ro og kreativitet.

Efter episoden er mange begyndt at spekulere over, hvor ponyen kom fra, og hvordan den overhovedet endte inde i butikken. Lidl har endnu ikke kommenteret på sagen.