Hunde kidnappet: Kæmpe dusør udloves

01/06/2021 07:59

|

Redaktionen

Foto: Privat, Facebook

Mest læste i dag

En hundeejer har fået sine hunde kidnappet.

Hundene blev stjålet efter et indbrud i Haslev. Efterfølgende har ejeren udlovet en dusør på 10.000 kroner til den, der hjælper hundene hjem.

Indlægget på Facebook lyder:

"Jeg har tidligere i dag efterlyst mine to tæver som blev stjålet torsdag aften d. 27/5 Gerningsmændene er blevet fanget på videoovervågningen, De ankom kl. 23:16 og gik direkte hen mod hundene. Jeg har givet videoovervågning til politiet, så du har noget at arbejde ud fra! (Taget fra Haslev).

Jeg vælger nu at give dusør på 10.000 kr., hvis nogen kan hjælpe mig med at nå frem til mine hunde! Jeg sætter stor pris på alle de mennesker som har været med til at dele budskabet ud, og vil takke alle for deres støtte! Når det så er sagt, så vil jeg bede alle med negative kommentar om at holde sig væk! Det er ikke det jeg trænger til at hører nu! Mht kupering af ørerne/halen, så er dette sket i udlandet, og inden jeg købte dem af opdrætteren, så vær venlig ikke at være dømmende uden at have hørt fra mig af.. Endnu en gang vil jeg gerne takke jer alle sammen for støtten og håber i vil dele, så budskabet kommer ud til gerningsmændene."