Familie måtte flygte fra brændende hus efter treåriges leg med lighter

28/01/2021 14:43

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Det var nær gået helt galt da en treårig fik sat ild til en dyne, efter at have leget med en lighter.

Der er en rigtig god grund til at man ikke skal lege med ilden. Den erfaring har en familie Møldrup gjort sig på den hårde måde.

Det kunne nemlig have været gået helt galt torsdag formiddag, da et treårigt barn i sin leg med en lighter ved et uheld kom til at antænde dynen i en barnevogn der stod inde i huset – Det beretter TV Midtvest.

Branden er formentlig startet ved, at familiens treårige dreng legede med en lighter. Han har fået antændt en dyne, der lå i en barnevogn på husets første sal,” – udtaler politikommissær hos politiet i Viborg, Per Justesen.

Branden spredte sig, familien måtte flygte ud af huset og derefter kontakte brandvæsenet, som heldigvis var hurtigt på stedet. Ved ni-tiden var brandvæsenet på stedet, og lykkes hurtigt med at få kontrol over branden.

Branden, der kunne have haft fatale konsekvenser, endte med ikke at koste nogen personskader, men omkostningsfrit bliver det nok ikke for familien, eftersom huset har taget skade af ild, røg og sod.

”Det var et uforsætligt uheld, og det var godt, at branden blev opdaget så hurtigt. Vi er glade for, at der ikke skete mere, end der gjorde,” – Siger Per Justesen.