Opskrift går viralt: Kunne du overveje at prøve en hvidløgsis?

09/04/2024 18:20

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
Der er nok nogen derude, der vil prøve denne kølende 'snack'. Der er også andre, der får opkastfornemmelser bare ved at se videoen. Hvad synes du? Er du klar på en hvidløgsis?

Mest læste i dag

Mange har delt latter over en video, som er blevet vist over 12 millioner gange og har modtaget mere end 200.000 likes. Med et så stort antal reaktioner er der uden tvivl nogle, der seriøst overvejer at efterligne opskriften.

Det er klart, at hvidløg er en fremragende ingrediens, der tilføjer en skøn smag til adskillige retter. Men i form af is?

Skulle du være fristet til at forsøge dig med en af de mest markante hvidløgssmagserfaringer, der findes, er alt, hvad du behøver, at følge instruktionerne i videoen herunder.

Synes du, at dette lyder en anelse mærkeligt, så er du ikke alene. Flertallet af dem, der har set og kommenteret på videoen, deler din opfattelse. Mange reagerer med både latter og kvalme samtidig.

Alt, hvad det kræver for at kreere denne usædvanlige snack, er at skrælle noget hvidløg, overhælde det med vand og derefter fryse det ned.

Og således har du skabt en hvidløgsis.