Kvinde føler sig 'krænket', efter hun lader postbuddet låne toilettet – og han efterlod en grim overraskelse

28/10/2023 11:08

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En kvinde fik sig en grim overraskelse, da hun lod postbuddet låne toilettet.

Mest læste i dag

En kvinde har opnået stor opmærksomhed på internettet, efter hun delte sin oplevelse med en postbud, der leverede mere end blot en pakke ved hendes hjem.

Charlotte delte sin historie i en video på det sociale medie TikTok, hvor hun påstår, at postbudet "leverede en omgang" på hendes toilet.

I videoen beskriver hun, hvordan postbudet først afleverede en pakke til hende, men kort tid efter vendte tilbage og bad om tilladelse til at bruge hendes toilet. Charlotte antog oprindeligt, at han blot skulle lave en hurtig toiletstop, så hun gav ham tilladelse. Dog begyndte hun at indse, at situationen muligvis var mere kompleks, da han tilbragte længere tid på badeværelset.

Da postbudet endelig forlod toilettet, blev Charlotte straks mødt af en ubehagelig lugt, og hun indså hurtigt, hvad der var sket.

Foto: TikTok

I videoen stiller hun spørgsmålet: "Hvad er protokollen, når din postbud leverer mere end blot posten på dit toilet?"

Charlotte forklarer yderligere: "Jeg sad og ventede på en pakke. Der blev banket på døren, og jeg fik min pakke. Et minut senere bankede han igen og spurgte: 'Undskyld mig, kan jeg bruge dit toilet?'. Jeg tænkte: 'Jeg vil ikke nægte nogen adgang til toilettet. Det er bare for at tisse.'"

"Han gik på toilettet, og han blev der i lang tid. Meget lang tid! Jeg begyndte at tænke: 'Måske sætter han kameraer op på mit badeværelse', så jeg begyndte at optage med min telefon, fordi jeg var virkelig paranoid."

"Fem minutter senere kom han ud af toilettet og sagde: 'Mange tak, søde. Hav en dejlig dag.' Jeg tænkte: 'Hvad sker der?' Lugten ramte mig, og jeg havde virkelig fået mere, end jeg havde forventet. Han havde efterladt en overraskelse på mit toilet. Jeg føler mig krænket."

I kommentarerne til videoen er der mange, der morer sig over historien, men det er klart, at Charlotte sandsynligvis ikke ønsker at opleve noget lignende igen.

"Nå, han efterlod pakken et sikkert sted," skrev en bruger, mens en anden kommenterede: "Han leverede dig en 'sær'-vice."

Nogle brugere hyldede også Charlotte som en helt, fordi hun tillod postbudet at bruge hendes toilet, hvilket kunne have været til stor hjælp i en nødsituation.

Ifølge Daily Star har de kontaktet Royal Mail, hvor postbudet er ansat, og de udtaler, at de har forståelse for, at der kan opstå unikke omstændigheder, der nødvendiggør brugen af en beboers toilet, selvom det normalt ikke anbefales.