Kvinde deler forlovelsesfoto med sine kollegaer: Da hun kigger igen, opdager hun pludselig den kæmpe fejl

08/10/2023 08:12

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Et frieri er en begivenhed, som man gerne vil dele med hele verden. Sådan noget vil du selvfølgelig ikke tilbageholde fra dine kollegaer, som du ser næsten hver dag.

Mest læste i dag

TikTok-stjernen Tali gjorde også sin forlovelse officielt på sin arbejdsplads, men det kom med en pinlig detalje.

New York-residenten, der går under navnet 'tawlss' på TikTok, delte en video på platformen, hvor hendes uheldige øjeblik blev synligt for alle at se.

I den korte video kan man se Tali smilende sammen med sin kommende ægtefælle. Parret sidder på en båd i solskinnet foran New Yorks skyline, og den mørkhårede kvinde præsenterer stolt sin forlovelsesring for kameraet.

Indtil videre lyder det som en dejlig øjeblik, men her kommer den pinlige detalje: Filnavnet på billedet, som Tali uploadede til sin arbejds chatgruppe, afslørede mere end bare deres kærlige øjeblik.

Udover datoen for forlovelsen den 9. november 2022 blev programmet, som Tali sidst havde redigeret og gemt billedet med, også afsløret: Facetune.

Den velkendte app giver brugerne mulighed for at redigere deres billeder og rette på alt fra hudfejl til kropsform. Man kan praktisk talt opnå det ønskede udseende, uanset om det drejer sig om hvidere tænder, glattere hud, en rettere næse eller den perfekte frisure.

Foto: TikTok

Selvfølgelig blev Talis kollegaer nysgerrige og spurgte, hvad hun havde redigeret i billedet.

Så måtte Tali tilstå og indrømme, at hendes tænder havde været gule, og hun havde brugt appen til at gøre dem hvide.

Heldigvis har Tali selv set det sjove i situationen, og det er nok også derfor, hun har delt det på TikTok, hvor det er blevet set næsten 5 millioner gange.