Hun blev døbt verdens grimmeste brud: I dag ser hun helt anderledes ud

15/08/2023 14:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Seks år senere er hun slet ikke til at genkende.

Mest læste i dag

For et halvt dusin år siden blev et russisk par ufrivilligt kendt på sociale medier, men af en yderst uheldig årsag. Da de delte billeder fra deres bryllupsdag, blev de mødt af en voldsom strøm af negative kommentarer.

Brudens udseende blev gjort til grin, især fordi hun var større end brudgommen. Internettet blev oversvømmet af nedladende bemærkninger, og parret blev gjort til genstand for spot og hån.

Bare en håndfuld personer, der stod parret nær, udtrykte deres lykønskninger og gav dem opbakning. En række af de mest ondsindede kommentarer antydede, at brudgommen kun giftede sig med kvinden på grund af hendes formue, og at hans kærlighed til hende udelukkende bunder i hendes penge.

Dette var langt fra virkeligheden.

Foto: Privat

Denne ulykkelige begivenhed fandt sted for omkring et halvt dusin år siden, og på trods af årene, der er gået, bliver billederne stadig delt med jævne mellemrum, og kommentarerne er stadig lige så ondsindede som ved første fremkomst på sociale medier.

For nylig stødte en journalist på det virale billede af parret og besluttede at undersøge, om de stadig er sammen. Han opdagede, at parret stadig nærer den samme dybe kærlighed som på deres første dag sammen. Dog blev han chokeret over den utrolige forvandling, kvinden havde gennemgået siden hendes billede gik viralt, og hun blev kaldt "verdens grimmeste brud".

Foto: Privat

I dag er det næsten umuligt at genkende hende som den samme kvinde, som internettet gjorde grin med på grund af hendes udseende. Hendes forvandling er fuldkommen. Ikke blot har hun tabt en betydelig mængde vægt, men hun har også ændret sin frisure og sin påklædning.

Det er uklart, hvad der drev behovet for denne forandring. Efter at have betragtet de nye billeder, mener mange, at det var presset fra sociale medier, der motiverede kvinden til at tabe sig, på trods af at hendes mand elskede hende som hun var. Hvad tænker du om denne situation?

Foto: Privat