Buschauffør forklarer: Derfor åbner vi ikke dørene igen når vi først har lukket dem

14/07/2023 16:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Mange af os vil kende frustrationen ved at dukke op til busstoppestedet lige i tide, kun for chaufføren at stirre tomt frem med dørene lukkede, inden han kører.

Mest læste i dag

Ikke blot er det en pinlig situation, men det ser altid ud til at ske, når du er ved at komme for sent på arbejde.

Men det viser sig, at der ikke er en konspiration med det formål at gøre dit liv sværere. Nej, ifølge en buschauffør er de nødt til at fortsætte med at køre, når dørene er lukkede.

Buschaufføren, der er kendt som Fatbus Driver (hans rigtige navn er Stephen) på TikTok, arbejder for den offentlige transporttjeneste i Glasgow.

Han har også åbnet en bland-selv slikbutik ved navn Fatmans Treats og har næsten 8.000 følgere på platformen ved at dele sin indsigt som buschauffør.

Et spørgsmål, han ofte får, er: Hvorfor efterlader de passagerer strandet, når dørene er lukket?

"Hvis det er i byen, er vi underlagt TRC-reglerne, der håndhæves af Glasgow City Council, SPT og vores egne inspektører," forklarede Stephen.

Han fortsatte med at sige, at når de først har standset ved en busstation og dørene er lukket, har de ikke tilladelse til at åbne dem igen.

"Virksomheden risikerer at få en bøde og kan få frataget deres kørekort til køretøjet, hvilket vil koste dem penge," tilføjede han.