Brandmand redder efterladt baby - få sekunder senere gør han det chokerende

26/07/2023 14:53

|

Sebastian Ilsøth

Det udviklede sig hurtigt til en ganske overraskende dag for brandmanden Vincent.

Mest læste i dag

En kold januarnat ændrede en brandmand fra Florida's liv for altid, da han blev kaldt ud på en alarmopgave. Det, der begyndte som en rutinemæssig reaktion på en alarm i brandstationens babyluge, blev starten på en utrolig rejse for brandmanden og en efterladt baby.

Brandmanden, Vincent, og hans kone havde længe ønsket at blive forældre, men de stod over for udfordringer med at få børn. Da Vincent så den lille pige, der var blevet efterladt i babylugen, var det kærlighed ved første øjekast. Han vidste med det samme, at han ønskede at adoptere hende og give hende et kærligt hjem.

Det skriver delbart.

Vincent skyndte sig at køre barnet til det nærmeste hospital for at sikre, at hun var sund og rask. Han delte også sin situation og sin intention om at adoptere hende med personalet, og heldigvis viste det sig, at den lille pige ved navn Zoey var helt sund. To dage senere kunne hun forlade hospitalet og begynde et nyt kapitel i sit liv sammen med Vincent og hans kone.

I april blev Zoey's adoption officielt godkendt, og den glade familie kunne fejre deres formelle forbindelse. Brandmanden er altid bevæget til tårer, når han deler denne historie, og han mener, at der var en guddommelig indgriben i hele forløbet: "Måden, jeg fandt hende på... Det var Gud, der hjalp os," siger han taknemmeligt.

Denne hjertevarmende historie er et inspirerende eksempel på, hvordan en enkelt handling af medmenneskelighed og skæbne kan føre til et dybt og meningsfuldt bånd mellem en brandmand og en lille pige, der nu har fundet sit evige hjem.

Du kan læse mere om denne hjertevarme historie herunder: