Vild 'trøstepræmie': Vandt over 3 millioner kroner i Eurojackpot

13/02/2023 17:52

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

En dansker blev fredag aften millionær gennem lottospillet Eurojackpot.

En heldig dansker var fredag aften to stjernetal fra at vinde den helt store præmie i Eurojackpot – men hvad gør det, når gevinsten for tredjepræmien stadig udgør ikke mindre end 3.214.280 kroner.

Den gyldne kupon med den vilde 'trøstepræmie' er spillet hos Frederiksborg Kiosk i København NV.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Flere vilde 'trøstepræmier'

Tirsdag aften var historien næsten den samme: Ingen danske førstepræmier, men i stedet var der en andenpræmie for en kupon med fem rigtige vindertal og et enkelt stjernetal. Det udløser en kontant gevinst på 2.130.826 kroner til en formentlig glad Eurojackpot-deltager, der har spillet sin kupon i Kvickly Slotscentret i Holbæk.

Men der stopper millionregnen ikke. For selv om der lørdag aften ikke var nogen, der havde syv rigtige i Lotto, så blev to danskere som altid millionærer takket være Lottos Millionærgaranti.

Den ene garanti-millionær kommer fra Trekantsområdet i Jylland og havde spillet med via sit PLUS abonnement. Den anden garanti-millionær kommer fra Esbjerg og havde spillet Lotto via mobilen.

”Det er altid dejligt at se så mange vindere af vores lotterier – også selvom vi er vant til det, da der hver evig eneste uge kommer flere, nye millionærer til. Det kan være en stor omvæltning fra den ene dag til den anden at få millioner af kroner ind på kontoen, og derfor gør vi meget ud af at give specialiseret rådgivning til dem, der er så heldige. Det gør vi for at sikre, at vinderne får taget godt hul på den nye tilværelse som millionær eller endda multimillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil. 

Du kan læse mere om Lotto via dette link.