Stewardesses råd: Hav aldrig dette tøj på i flyet

17/09/2023 06:59

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Det er ikke en god idé at iklæde sig dette, hvis du skal i luften.

Mest læste i dag

Når det drejer sig om flyrejser, er der passagerer, der ser lufthavnen som en catwalk og bruger tid på at sammensætte det ideelle outfit for at se stilfulde ud ved ankomsten til deres destination.

Andre rejsende prioriterer derimod komfort og foretrækker afslappet påklædning og fodtøj såsom joggingbukser og sneakers.

For dem, der ikke er optagede af stil, er det vigtigt at være så behagelige som muligt i luften.

Men nu advarer stewardesser om, at der er visse typer tøj og fodtøj, man bør undgå, hvis man håber på at få en opgradering til første klasse.

Tidligere stewardesse Celina Bedding delte sine råd i en samtale med Express og påpegede, at afslappet påklædning bør undgås for enhver pris. Dette inkluderer joggingbukser og klipklapper.

Dette blev rapporteret af The Mirror.

I stedet bør passagererne stræbe efter at klæde sig mere formelt, da dette øger deres chancer for at blive opgraderet til første klasse.

Den tidligere stewardesse forklarede, at når besætningsmedlemmerne vælger passagerer til opgradering, leder de efter folk, der 'ikke forstyrrer de andre passagerer, der faktisk har betalt for de dyre sæder.'

Her anbefalede hun en påklædning bestående af en blazer og jeans, som ifølge hende udgør det perfekte eksempel på smart og formel påklædning.

Åbne sko, sandaler og flip-flops bør angiveligt undgås for enhver pris, selvom de er nemme at tage af og på ved sikkerhedskontrollen.