Sara Bro slår Mads Steffensen: Ny ’Monopol’-vært med fænomenal start

08/02/2021 15:50

|

Redaktionen

Foto: DR/Uffe Weng

Mest læste i dag

Sara Bro har i de første tre afsnit af det kendte P3-program, ’Sara og Monopolet’ høstet store lyttertal på stribe.

Man kunne måske have troet, at da Mads Steffensen efter 17 år som vært for det ekstremt populære program, forlod skuden, ville det få konsekvenser for lyttertallene.

Dette må i den grad siges ikke at være tilfældet – Det skriver SE og HØR.

DR har offentliggjort tallene for de første tre afsnit med Sara Bro som vært, og de er ganske høje.

De første to afsnit af Sara og Monopolet nåede begge ud til over 1,3 millioner danskere, og tredje afsnit til 1,15 millioner danskere, hvor programmet med Mads Steffensen som vært i gennemsnit havde 1,16 millioner lyttere.

Sara Bro’s kvaliteter som vært har længe været kendt, efter mange år og programmer i DR. Ikke desto mindre kan det være overraskende at programmet med den nye vært, har klaret sig så godt. Det er hvert fald imponerende, mener PR-ekspert, Henrik Byager.

”Det er fantastisk, vil jeg sige. Det siger noget om, at programmet er større end værten, og den nye vært er utrolig velvalgt og rammer lytternes smag, samt hun er den rigtige at køre det format videre,” – Siger han til Ekstra Bladet.

Mads Steffensens nye program 'A-holdet', på platformen Podimo, har valgt ikke at offentliggøre tallene for deres første programmer.