Rengøringsekspert slår fast: Sådan kan du bekæmpe bananfluer

08/10/2023 18:24

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
De fleste af os hader bananfluer. En ekspert deler en måde, hvorpå du kan vinke farvel til dem.

Mest læste i dag

Mange af os glæder os over, at sommeren nærmer sig med varmere temperaturer lige om hjørnet. Desværre medfører dette også, at en hel hær af insekter, som bananfluer, begynder at trænge ind i vores boliger.

De har en tendens til at dukke op ud af det blå, og uanset hvor meget insektspray eller fluesmækker man bruger, synes det umuligt at slippe af med dem. Men nu er der måske en løsning på dette problem.

En rengøringsekspert har nemlig udviklet en smart metode til at sige farvel til bananfluer i dit hjem, som er blevet delt i Mirror. På TikTok viser eksperten, Jen, sine imponerende 930.1 tusinde følgere, hvordan man kan befri sig for disse irriterende insekter.

Det eneste, du behøver, er en plastikbeholder og en smule frugt. Du skal blot mose frugten i beholderen og dække den til med husholdningsfilm. Derefter skal du prikke små huller i husholdningsfilmen, f.eks. med en gaffel eller nål, hvilket vil få bananfluerne til at flyve ned i plastikbeholderen.

Det er virkelig en simpel løsning. I videoen bruger Jen jordbær, men du kan bruge næsten enhver form for frugt, da det er duften af mad, der tiltrækker bananfluerne.

En af hendes følgere skriver taknemmeligt, "Dette er virkelig et fantastisk tip!"