Paprika efter tumor: "Noget er ændret inde i mig"

20/11/2020 14:17

|

Christian Skouboe

PR - Lindberg Management. Foto: Klaus Vedfeldt

Mest læste i dag

Tidligere på året delte den folkekære skuespillerinde Paprika Steen en meget privat nyhed. 

Skuespilleren fortalte dengang, at hun allerede tilbage i efteråret sidste år havde fået problemet med synet. Hun henvendte sig til sundhedssystemet, da hun en dag pludseligt ikke kunne se ud af sit venstre øje. Det førte til, at hun blev henvist til øjenlægen på Glostrup Sygehus. 

Her vist flere undersøgelser, at det manglende syn skyldtes en tumor, som sad og trykkede. Det fortæller Paprika Steen selv i podcasten ved navn Det Sidste Måltid, der udgives af Radio4. 

Trods alt meget heldig

"Den må have siddet og trykket på et eller andet. Noget er ændret inde i mig, efter den tumor er kommet ud," så ærligt udtaler Papirka Steen sig om den tumor, som lægerne fortalte var på størrelse med et hønseæg. 

Det blev en hård omgang, hvor hun måtte gennemgå en operation for at få tumoren ud. Heldigvis viste det sig, at den var godartet. 

"Jeg havde den i hovedet – og ikke i hjernen. Hvis du har en tumor i hjernen, så kan den jo gå ind og trykke på talecentre. Jeg havde den i hovedet, og det vil sige, jeg var heldig," forklarer skuespilleren opfølgende til dagbladet B.T.