Hvor intelligent er du? Find ud af, hvad der er galt med billedet af broen på 6 sekunder

10/04/2024 21:47

|

Nicolai Busekist

Foto: pilllpat / Flickr
Der er en stor fejl på dette billede af en bro. Kan du finde fejlen på den angivne tid? Lad os se, hvor intelligent du er.

Mest læste i dag

Gåder, der kræver, at du virkelig tænker dig om og forsøger at løse en gåde, kan være rigtig sjove. De kan dog også være meget svære at gennemskue. Ikke desto mindre er de elsket af mennesker i alle aldre og i hele verden.

At forsøge sig med en hjernevrider har flere fordele, end du måske tror. Det er en sjov måde at sætte gang i dine tanker og forbedre dine færdigheder, når det kommer til problemløsning. De kan også hjælpe med at lindre spændinger og kedsomhed.

Uanset om du har en kedelig dag, eller bare vil teste dine medfødte evner, er du kommet til det rette sted. Gør dig klar til at have det sjovt og udfordre din hjerne ved at løse denne hjernevrider.

Find ud af, hvad der er galt med dette billede på 6 sekunder

Gåden viser en mand klædt i herretøj, bestående af en høj hat, en vest og bukser. Han ses holde en stok i den ene hånd og en cigar i den anden. Han går på en lille bro, der går over en flod på landet. Ved første øjekast vil du nok ikke lægge mærke til det, men der er en stor fejl på dette billede.

Nu er din opgave at finde ud af, hvad der er galt med dette billede inden for 6 sekunder. Kan du løse denne gåde? Det finder vi snart ud af.

Gør dig klar, for din tid starter nu. Held og lykke. Svaret på denne hjernevrider er givet i bunden af denne artikel.

Foto: pilllpat / Flickr

Her er svaret

Floden, som er synlig på dette billede, flyder ikke opad. Flodens kilde synes at være under broen, hvilket er usandsynligt. Desuden er der også en af stenene på broen, der er vendt på hovedet, hvilket ødelægger hele formålet med buede broer. Så faktisk er der to fejl på dette billede.

Foto: pilllpat / Flickr