Kvinde hentede sin hund i hundepension: Da de kom hjem, opdagede hun, at noget var helt galt

10/04/2024 07:22

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En kvinde opdagede, at noget var gået helt galt, da hun hentede sin hund i en hundepension.

Mest læste i dag

En kvinde oplevede et uheldigt forvekslingsdrama, efter hun havde indleveret sin hund til en lokal kennel. Hun delte sin historie på TikTok, hvor hun påstår, at hun utilsigtet fik udleveret en anden hund.

I en TikTok-video, der hurtigt blev viral med over 300.000 visninger, beskriver Maddy det forvirrende forløb, der førte til, at hun ved en fejltagelse havde en fremmed hund i sit hjem i mere end to uger.

Maddy forklarer, at hendes syv måneder gamle golden retriever ved navn Farley begyndte at opføre sig usædvanligt. Hendes mistanke voksede, da hun lagde mærke til en anden hund, Charlie, på kennelen, som var til forveksling lig Farley.

Hun kunne næsten ikke overbevise sig selv om, at der var sket en fejl. En samtale med sin forlovede styrkede dog hendes formodning om, at hundene måske var blevet byttet rundt.

"Han fik en besked fra mig, hvor der stod: 'Kan du virkelig sige, at de ikke har byttet om på hundene?'. Jeg havde allerede udtrykt en mistanke om, at de måske havde forvekslet vores hund, fordi de havde nævnt en anden golden retriever, der lignede ham nøjagtigt," forklarer hun.

Maddy nævner også, at kennelen fjerner hundenes halsbånd, når de leger sammen, hvilket førte hende til den konklusion, at hundene utilsigtet måtte være blevet ombyttet.

Hendes mistanke blev bekræftet, da hun bragte den ombyttede hund til dyrlægen og fandt ud af, at denne hverken var mikrochippet eller kastreret - modsat hendes egen hund, Farley.

"Min hund er kastreret, og jeg har dokumentation for det. Da dyrlægen konstaterede, at 'denne hund ikke er kastreret', blev det tydeligt, at det ikke var min hund," fortæller hun.

Efter at have delt sine bekymringer med kennelen, lykkedes det endelig at få hundene byttet tilbage. Maddy oplyser i en senere video, at begge hunde nu har det fint.