Veganere blokerer mælk i flere supermarkeder

10/07/2023 17:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook / Animal Rebellion
Animal Rebellion blokerede for kunderne i flere supermarkeder.

Mest læste i dag

Veganere igen i overskrifterne med ny forskning

En gruppe veganere har trukket overskrifter igen ved at stille sig op i supermarkeder i fire britiske byer lørdag formiddag.

Aktivistgruppen Animal Rebellion har gennemført aktioner i Whole Foods i London samt Marks & Spencer-butikker i Southampton, Birmingham og Manchester. De bar skilte med budskaber som 'Plant-Based Future' og 'Rewild our Land', ifølge LADbible.

På sociale medier delte Animal Rebellion et opslag, hvor de forklarede, at de blokerede mejerigangene som en del af deres Plant-Based Future-kampagne.

Årsagen til deres handlinger er den klimakrise, vi står over for, hvor dyrehold er en af hovedårsagerne. Dyreindustrien er baseret på grusomhed og udnyttelse, påpeger Animal Rebellion og tilføjer:

"Vi har to enkle krav:

Regeringen skal støtte landbrugs- og fiskersamfund i at skifte væk fra dyrehold og fiskeri som en del af en presserende og øjeblikkelig overgang til et plantebaseret fødevaresystem.

Regeringen skal forpligte sig til at genoplive det frigjorte land og hav som en del af et bredere program for genopretning af vilde dyr og kulstofnedbrydning."

Gruppen er kendt for at fremme en plantebaseret livsstil og bruge ekstreme tiltag for at få deres budskab igennem, skriver LADbible.