Vaccine-fusk: Kvinder forklæder sig som bedstemødre for stik

19/02/2021 09:47

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

To kvinder, på henholdsvis 44 og 34, ville ikke vente til det blev deres tur til at modtage vaccinen, og tog derfor en noget utraditionel beslutning.

Nærmest lige meget hvor man befinder sig i verden, så er der ikke noget der er mere eftertragtet end coronavacciner.

Tænk sig en gang, at være immun, hvert fald i en længere periode, over for den virus der har tyvstjålet næsten et helt år fra os alle sammen.

Den fristelse blev angiveligt for stor for to kvinder fra den amerikanske delstat Florida, og lagde derfor en plan til, hvordan de kunne komme frem i vaccinekøen.

I Florida prioriteres uddelingen af vacciner nemlig sådan, at man vil vaccine alle personer fra 65 år og sundhedspersonale. Hvad gør man så, når man som de to kvinder ikke er 65 eller sundhedspersonale?

Man klæder sig da bare ud som en over 65.

Så kvinderne på henholdsvis 44 og 34, skulle for alvor have gang i klædeskabet, og den fik angiveligt ikke for lidt – Det skriver The Washington Post.

Så de to kvinder, der angiveligt allerede havde haft succes med at få første stik af vaccinen, hoppede kostumerne med kyse, briller og alt hvad man ellers kunne tænke der hørte sig en bedstemor til.

Lige lidt hjalp det dog, da vaccine-personalet opdagede de to kvinders fusk, og kvinderne blev derefter hurtigt eskorteret væk.

”Det er den mest eftertragtede var, der findes lige nu, så vi skal være varsomme,” – lyder det fra sundhedsdirektør i Orange County, Florida, Raul Pino.v