'Uhyggelig mand' filmede kvinde i 20 minutter: Så tog hun hævn

09/02/2024 08:57

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En ung kvinde besluttede sig for at hævne sig på en 'uhyggelig mand', der blev ved med at filme hende om bord på et tog.

Mest læste i dag

Under en togrejse oplevede 21-årige Shinae en ubehagelig hændelse, hvor hun blev ufrivilligt filmet af en mand i cirka 20 minutter.

Da hun indså, hvad der skete, valgte hun aktivt at handle ved at tage sin telefon frem og filme manden tilbage.

Hun forklarer, at denne episode fandt sted på et tog, hun tog fra Valley Station i Queensland for at besøge en ven.

Togvognen var næsten tom, hvilket gjorde det endnu mere overraskende for Shinae, da manden valgte at sætte sig lige over for hende, selvom der var mange andre ledige sæder.

Foto: TikTok

Til at begynde med forsøgte hun at ignorere mandens tilstedeværelse, men da hun opdagede, at hans telefon var rettet direkte mod hende, blev hun straks ubehagelig til mode.

Hun delte på det sociale medie TikTok, at manden fortsatte med at filme hende, selv efter de havde fået øjenkontakt, uden at udveksle et eneste ord.

Foto: TikTok

"Tanken om at konfrontere ham strejfede mig, men da jeg var alene, ønskede jeg ikke at udsætte mig selv for en potentiel farlig reaktion," fortalte hun ifølge Daily Star.

"Derfor valgte jeg at gøre det samme som ham. Jeg tænkte, at hvis han ikke reagerede på det, var jeg måske bare overfølsom."

Mandens reaktion på at blive filmet var, at han rejste sig op og forlod toget ved den næste station.

Foto: TikTok

Shinaes gengældelse varede dog kun 13 sekunder, og dette korte klip blev delt på TikTok. Hun endte med at slette videoen efter at have modtaget en række negative kommentarer.

"Hvor skuffende det er, at kvinder kan føle sig så utrygge og bange i offentligheden i dag," udtrykte hun.

Ved ankomsten til sin destination ringede hun hurtigt til en veninde, da hun frygtede, at manden måske ventede på hende. Hun har siden sendt sin video til togselskabet i håb om, at de kan identificere manden.