Stort drama: Harry og Meghan jagtet i flere timer

18/05/2023 07:46

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com
Prins Harry og hertuginde Meghan Markle har været involveret i en biljagt, der kunne være endt katastrofalt.

Mest læste i dag

Prins Harry og Meghan blev jagtet af flere paparazzifotografer i bil, da de forlod en prisuddeling afholdt af organisationen Ms. Foundation for Women i Ziegfeld Ballroom på Manhattan tirsdag.

Det oplyser en talsmand til Reuters ifølge svenske Aftonbladet.

Det celebre par sad i bilen sammen med hertugindens mor, Doria Ragland.

- Denne ubønhørlige jagt, der varede over to timer, resulterede i flere næsten kollisioner, der involverede andre bilister på vejen, fodgængere og to politibetjente fra NYPD, siger talsmanden.

Politiet i New York, NYPD, har ifølge BBC i en officiel udtalelse bekræftet, at hændelsen fandt sted, skriver TV 2.

- NYPD assisterede det private sikkerhedsteam, der beskyttede hertugen og hertuginden af Sussex. Der var adskillige fotografer, der gjorde deres transport udfordrende, skriver politiet i udtalelsen.

Heldigvis kom ingen til skade under den dramatiske biljagt.

- Hertugen og hertuginden af Sussex ankom til deres destination og der var ingen anmeldelser om sammenstød, stævninger, skader eller arresteringer i den henseende, tilføjer politiet.

Til prisuddelingen på Manhattan blev Meghan tildelt prisen 'Woman of Vision'. Prisen fik hun for sin indsats med at opmuntre kvinder til at kæmpe for ligestilling.

På det seneste har parret ikke vist offentligt sammen i samme omfang, som de tidligere har gjort.

Faktisk var dette første gang, at parret viste sig sammen, siden prins Harry var alene i London for at overvære kong Charles blive kronet. Her tiltrak prins Harry sig en stor mængde opmærksomhed.

Det skyldes, at han kun var i landet i ganske kort tid, skriver Dagens.dk.

Efter at have overværet kroningen, gik der kun ganske få timer, inden han sad i et fly. Han ønskede nemlig hurtigt at flyve retur til Los Angeles, hvor han deltog i fejringen af søn Archies fødselsdag.