Skilsmisserygter tager til: Meghan Markle tager sin forlovelsesring af

09/09/2023 11:36

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Hertuginden er blevet set uden sin forlovelsesring, og det har fået skilsmisserygter til at tage til.

Mest læste i dag

I de seneste uger har der været mange rygter om, at ægteskabet mellem Meghan Markle og prins Harry er på vej mod en afslutning. Parret har imidlertid valgt ikke at udtale sig offentligt om deres privatliv, hvilket har ført til øget spekulation. Ikke desto mindre har Meghan Markle muligvis sendt et klart signal ved at fjerne sin forlovelsesring.

Da hertuginden af Sussex for nylig blev set offentligt i selskab med sine veninder, var det umuligt ikke at lægge mærke til, at en betydningsfuld smykke manglede på hendes venstre hånd, ifølge Marca.com.

Forlovelsesringen, som prins Harry en gang brugte til at fri med, var ikke synlig. Meghan har aldrig tidligere taget ringen af, hvilket har ført til yderligere spekulation om, at ægteskabet er i en vanskelig situation.

Muligvis rutinemæssig vedligeholdelse?

På den anden side har lignende rygter cirkuleret næsten siden parret blev et par.

Ifølge Marca har flere kilder tæt på parret sagt, at skilsmisse overhovedet ikke er på dagsordenen, og deres ægteskab gennemgår ingen krise.

Meghan skulle angiveligt have afleveret ringen til en juveler af rutinemæssige vedligeholdelsesårsager.

Mens rygterne fortsat svirrer, er det klart, at kun tiden vil vise, om der er hold i spekulationerne, eller om det hele blot er en storm i et glas vand.