Seksårig bliver mobbet af hele klassen, fordi moren lavede denne "fejl": Nu har hun brug for råd

10/07/2024 09:50

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Han bliver mobbet, fordi moren begik en "dum" fejl.

Mest læste i dag

Det hele begyndte, da en mor, som nu er kendt som 'Party Pooper', efter hun bad om råd på internettet, modtog en invitation til sin søns klassekammerats fødselsdagsfest.

Invitationen indeholdt de sædvanlige oplysninger som sted og klokkeslæt, men det, der chokerede hende, var ønskelisten.

Hun blev nemlig rystet over, at alle drengens ønsker, som var vedhæftet invitationen, kostede over 200 kroner stykket, hvilket hun fandt "vanvittigt".

Dette skrev hun i et brev til Mail Online.

Hun indrømmer i den forbindelse, at hun hader at bruge penge på "fjollede sager som plastiklegetøj" og andet "hjernedødt skrammel", så hun besluttede at spørge, om hun selv måtte vælge en gave.

Svaret fra værterne var, at hvis hun "ikke var villig til at følge listen, ville de foretrække, at hun slet ikke medbragte en gave".

Moren valgte at følge denne anvisning, men da fødselsdagsbarnet opdagede, at hendes søn ikke havde taget noget med, blev han grædefærdig.

"Fra da af var festen et mareridt. Ingen af de andre børn ville tale med min søn, og jeg skyndte mig at få ham ud derfra så hurtigt som muligt," forklarede moren.

Hun måtte senere indrømme, at hendes søn siden er blevet "effektivt udstødt af alle i hans klasse, og han er blevet udelukket fra hver anden fødselsdagsfest", hvilket har gjort hende desperat efter at rette op på situationen.

"Min søn har det elendigt, og det er kun, fordi jeg tog et dumt standpunkt mod noget så lille og ubetydeligt. Jeg har det forfærdeligt med det, men jeg aner ikke, hvordan jeg skal løse det," skrev hun.

Mail Onlines brevkasse rådede hende til at forsøge at finde andre venner til ham uden for skolen, "hvis venskaber ikke er baseret på penge eller gaver".

Men moren ønsker fortsat at høre fra flere.