Sarah plejede at lave mad til sin nabo på 77 år: Så opdagede hun hans forfærdelige hemmelighed

18/09/2023 07:47

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Sarah havde ofte hygget sig med sin 77-årige nabo, men pludselig fandt hun ud af hans forfærdelige hemmelighed.

Mest læste i dag

Den 32-årige Sarah Sands havde et nært forhold til sin ældre nabo på 77 år. Hun besøgte ham regelmæssigt og forkælede ham med hjemmelavede måltider, mens de delte samtaler om forskellige emner.

Imidlertid opdagede hun en dag, at hendes "gode" nabo flere gange tidligere var blevet dømt for pædofili og voldelige overgreb på unge drenge. Naboen, Mike Pleasted, tidligere kendt som Robin Moult, havde været involveret i over 24 tilfælde af seksuelle overgreb og blev løsladt på det tidspunkt, men han blev stadig mistænkt for at have misbrugt to unge drenge mere. Disse domme, der strakte sig fra 9 måneder til seks års fængsel, var resultatet af overgreb begået mellem 1970 og 1991.

Overraskende for mange i lokalsamfundet blev han imidlertid set som en venlig ældre mand, der drev en lille slikbutik fra sit hjem i øst London, hvilket gjorde det endnu mere foruroligende.

Det sidste besøg tog en tragisk vending. Efter at have opdaget Mikes fortid, blev Sarah Sands overvældet af vrede og sorg. Den 28. november 2014 drak hun en flaske brændevin og tog en lang kniv med sig, da hun besøgte sin nabo for sidste gang.

Under besøget eskalerede situationen, og Sarah endte med at stikke Mike Pleasted otte gange, hvilket førte til alvorlige blødninger. Under retssagen blev hun citeret for at sige: "Hvem lader en pædofil som ham bo i et sted som dette? Han udgør da ikke længere nogen trussel, vel?".

Sarah meldte sig selv til politiet få timer efter angrebet og senere fortrød hun dybt sine handlinger: "Jeg var skræmt. Det skulle ikke være endt på denne måde. Han skulle have lyttet til mig," udtalte kvinden.

En jury besluttede, at hun skulle dømmes for drab.