Politiet undrede sig over, at frisøren fik besøg af så mange skaldede mænd: Kort efter blev 55-årig frisør anholdt

23/12/2023 06:37

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Salonen blev besøgt af et mærkeligt højt antal skaldede kunder, som tilsyneladende ikke havde behov for at blive klippet, og det vakte mistanke hos det lokale politi.

Mest læste i dag

I en bemærkelsesværdig drejning, der nærmest lyder som noget fra en tegneserie, blev en frisørsalon i Genova, Italien, omdrejningspunktet for en usædvanlig politiefterforskning.

Salonen tiltrak en usædvanligt høj mængde skaldede kunder, der tilsyneladende ikke havde til hensigt at få klippet hår, hvilket vakte mistanke hos det lokale politi.

Det viste sig, at politiets mistanke var velbegrundet. Efter at have sat en særlig overvågningsoperation i gang, afslørede myndighederne, at salonen fungerede som et dække for narkosmugling, rapporterer L'Independant.

Den 55-årige frisør blev afsløret som den ansvarlige bag denne udspekulerede plan. Politirazziaer i salonen afslørede 100 gram kokain, fire præcisionsvægte og emballagematerialer til stoffer. Interessant nok besøgte nogle kunder salonen udelukkende for at købe narkotika, mens andre valgte en dobbelt service - at få klippet hår sammen med deres narkotikakøb.

Den narkotikahandelende frisør er siden blevet anholdt og sigtet for narkosmugling.

Historien synes at bekræfte det velkendte ordsprog: "Ikke alt er, som det ser ud til", især ikke i en frisørsalon fyldt med skaldede kunder!