Passagerer på Ryanair-fly blev skræmt, da flyet var ved at lande: "Børnene skreg, og jeg har aldrig været så bange"

02/04/2024 16:11

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Passagererne om bord på et Ryanair-fly fik sig en forskrækkelse, lige da flyet var ved at lande.

Mest læste i dag

Eileen Felton og hendes mand Carl var på vej hjem fra deres ferie på Mallorca, da de oplevede noget skræmmende på hjemrejsen den 10. juni sidste år.

Den britiske kvinde forklarede til mediet Mirror, at deres Ryanair-fly blev ramt af voldsom turbulens, hvilket skræmte alle passagererne.

På vej tilbage til Liverpool blev Eileen og Carls fly ramt af kraftig regn, hvilket forårsagede turbulens.

"Det var den værste turbulens, jeg nogensinde har oplevet. Det var forfærdeligt," sagde Eileen.

"Da vi fløj over Nordvest, sagde de: 'Vi er ved at flyve ind i et område med turbulens. Venligst sæt jer ned'," tilføjede hun.

Og da flyet ramte zonen med turbulens, startede mareridtet for passagererne.

"Jeg klemte min mands hånd hårdt. Heldigvis var en af vores venner  besætningsmedlem på flyet, og han kunne forklare, hvad der foregik," sagde Eileen.

"Der var en familie foran os, og børnene var så bange, at de skreg. Flyet hoppede i vinden. Det varede omkring 50 minutter," sagde hun.

Hun forklarede også, at hver gang flyet forsøgte at lande, måtte de opgive. Vejret gjorde det simpelthen umuligt for de to piloter at lande flyet på en sikker og forsvarlig måde.

"Min datter ventede på os derhjemme og sagde, at hun havde set flyet flyve over huset to gange," tilføjede Eileen.

"Efter 50 minutters flyvning, da vi endelig landede, var det som om, jeg bremsede sammen med piloten. Mine fødder pressede mod gulvet, og jeg var skrækslagen," sagde den britiske kvinde.

"Da vi landede, var der masser af jubel og klapsalver. Jeg har aldrig været så bange. Jeg var så lettet over at komme ud af flyet."